Anda Berada Di

 • Matlamat Perniagaan
 • Penyelesaian & Produk
 • Perbankan Digital
 • Promosi
 • Bantuan & Sokongan
 • Pautan Segera
Penyelesaian & Produk
 • Penyelesaian
 • Deposit & Pelaburan
 • Kad
 • Pembiayaan
 • Kewangan Perdagangan
 • Pengurusan Wang
 • Perbendaharaan
 • Insurans / Takaful
 • Lebih Perkhidmatan
Perbankan Digital

Urus Niaga PKS

Memaksimakan operasi harian anda di mana jua dengan penyelesaian transaksional lengkap kami

Pembiayaan PKS

Terokai tawaran pembiayaan kami untuk keperluan perniagaan anda.

Rakan Kongsi PKS 

Dapatkan rangkaian penyelesaian pakar melalui rakan kongsi kami untuk memperkasakan perniagaan anda. Hubungi kami untuk menikmati tawaran eksklusif sehingga 50% dari rakan kongsi kami!

Tawaran Penyelesaian

Akaun

Buka akaun semasa dengan mudah melalui platform online kami 

Kad

Kawal perbelanjaan operasi anda dengan penyelesaian kad perniagaan kami.

Perkhidmatan Kutipan

Permudahkan aliran kerja rekonsiliasi dan tingkatkan kecekapan modal kerja dengan peralatan bersepadu dan saluran kutipan kami.

Pembayaran

Maksimakan aliran tunai syarikat anda dengan pilihan meluas penyelesaian pembayaran elektronik.

Jaminan

Cara yang lebih cepat dan mudah untuk mendapatkan jaminan bank.

Saluran Penyampaian

Portal online dan aplikasi perbankan mudah alih kami direka bentuk untuk memenuhi keperluan perniagaan anda.

Untuk Pertanyaan Lanjut

Tawaran Penyelesaian:

Pembiayaan Modal Kerja

Tingkatkan aliran tunai perniagaan anda dengan pembiayaan modal kerja kami untuk memenuhi keperluan operasi jangka pendek syarikat anda dan memastikan perniagaan anda terus beroperasi.

Pembiayaan Hartanah

Perolehi premis perniagaan dan modal kerja dengan penyelesaian pembayaran hartanah kami untuk perkembangan perniagaan anda .

Pembiayaan Tenaga Boleh Diperbaharui

Janakan tenaga solar untuk menikmati penjimatan pada bil utiliti perniagaan anda dan tinggalkan kesan positif pada persekitaran dengan penyelesaian pembiayaan kami.

Untuk Pertanyaan Lanjut

Rakan Kongsi:

Penyelesaian Operasi dan Pembayaran

Terima pembayaran dan urus operasi secara efisien dengan tawaran eksklusif.

EasyParcel

Nikmati penghantaran cepat dan senang menggunakan penyelesaian kurier EasyParcel. Daftar dan tambah nilai minimum RM20 untuk menikmati faedah pakej EP2000.

BusinessHR.asia

Daftar untuk platform HR semua-dalam-satu yang membantu anda menguruskan gaji, tuntutan, cuti dan kehadiran. Pengecualian fi sehingga 3 bulan bernilai RM360 menanti anda.

MESINKIRA

Daftar dan dapatkan penyelesaian pengurusan perniagaan untuk membantu pengurusan invois, pembayaran, analisis perniagaan dan banyak lagi. Nikmati pengecualian yuran 3 bulan & bengkel penepatan persediaan pembayaraan komplimentari.

E-Dagang dan Penyelesaian Pemasaran Digital

Bina laman web anda sendiri dan kembangkan kepekaan perniagaan online dengan ciri-ciri platform e-Dagang interaktif. Ini adalah termasuk pembayaran bersepadu, peralatan chat interaktif, dan pandangan dan analisa untuk meluaskan jejak digital syarikat anda.

Exabytes

Dapatkan laman web yang direka secara profesional dengan harga serendah RM99 / bulan dan nikmati diskaun 5% untuk kos pengurusan untuk semua Pakej Pemasaran Digital.

Exabytes

Tingkatkan kehadiran online anda menggunakan reka bentuk laman web Exabytes dengan domain percuma hanya pada harga RM2,400 dan nikmati potongan 5% untuk pemerolehan transaksi online. 

EasyStore

Tambah baik perniagaan digital anda dengan sambungan saluran omni tanpa had yang memberi anda gambaran dan analisis penuh mengenai e-Dagang anda. Nikmati potongan sebanyak 50% untuk pelan tahunan EasyStore.

Exabytes

Dapatkan laman web yang direka secara profesional dengan harga serendah RM99 / bulan dan nikmati diskaun 5% untuk kos pengurusan untuk semua Pakej Pemasaran Digital.

Penyelesaian Insurans 

Insurans Berjaya Sompo

Dapatkan insurans kereta anda hari ini menggunakan Kad CIMB untuk menikmati 6 atau 12 bulan Pelan Pembayaran Ansuran 0%. 

Terma dan Syarat

 1. Tawaran di atas sah sehingga 31 Disember 2024.
 2. Laman web kami mungkin mengandungi pautan ke laman web lain, termasuk syarikat lain. Laman web ini beroperasi secara bebas dari laman kami. Kami tidak mengawal dan tidak bertanggungjawab untuk kandungan, keselamatan atau privasi yang digunakan oleh laman web. Dengan menggunakan laman web kami, anda bersetuju dengan pemindahan maklumat ke laman web tersebut.
 3. Sila baca Terma dan Syarat Rakan Kongsi PKS CIMB di bawah untuk terma dan syarat penuh.

Ahli PIDM. Dilindungi oleh PIDM setakat RM250,000 bagi setiap pendeposit. Untuk melihat brosur PIDM, klik di sini.

Soalan Penting

1. Siapa yang boleh menebus penyelesaian Rakan Kongsi PKS CIMB?
Penyelesaian Rakan Kongsi PKS adalah eksklusif untuk pelanggan Akaun Semasa Perniagaan/-i CIMB. Jika anda belum membuka Akaun Semasa Perniagaan, sila klik di sini untuk bermula! 

 

2. Bagaimana boleh saya tebus penyelesaian Rakan Kongsi PKS CIMB?

i) Pelanggan baru Akaun Semasa Perniagaan/-i
Anda akan menerima SMS/Electronic Direct Mailer (EDM) dalam masa 7 hari bekerja yang akan membawa anda kepada halaman Rakan Kongsi PKS CIMB.


Apabila anda sudah berada di halaman ini, hanya klik “Tebus Sekarang” untuk menebus penyelesaian rakan kongsi pilihan anda. 

ii) Pelanggan sedia ada Akaun Semasa Perniagaan/-i

Semua pelanggan Akaun Semasa Perniagaan/-i CIMB akan menerima SMS atau EDM yang mengandungi pautan kepada halaman Rakan Kongsi CIMB. Apabila anda sudah berada di halaman ini, hanya klik “Tebus Sekarang” untuk menebus penyelesaian rakan kongsi pilihan anda. 

Jika anda belum menerima SMS atau EDM yang mengandungi pautan kepada halaman Rakan Kongsi CIMB, anda hanya perlu mengisi maklumat pada butang “Hubungi Kami” dan kami akan menghubungi anda dalam masa 2 hari bekerja. 

Anda juga boleh emel terus kepada kami di smepartners@cimb.com dan kami akan menghubungi anda dalam masa 2 hari bekerja untuk maklumat berikut: 

a) Nama Syarikat 

b) Nombor Pendaftaran Perniagaan (Lama & Baru)

c) Nombor Akaun Semasa Perniagaan/-i:

d) Emel

e) Nombor Telefon

f) Penyelesaian Rakan Kongsi Pilihan (Cth: BusinessHR, Exabytes)

Tentang Rakan Kongsi PKS

1. Apa itu CIMB “SME Partners of Choice” dan apa tawaran kami? 

CIMB SME Partners of Choice ingin menolong pemilik-pemilik perniagaan PKS untuk mendapat akses kepada penyelesaian rakan kongsi terpilih yang boleh membantu menambah baik perniagaan mereka seperti penyelesaian Operasi, E-Dagang, Pemasaran dan Penjenamaan, Penyambungan & Insurans dengan diskaun ekslusif sehingga 50% untuk semua pelanggan PKS CIMB.  

Kami juga menawarkan sesi webinar percuma bersama rakan kongsi penyelesaian operasi dan e-Dagang sepanjang tahun untuk membantu PKS mendigitalisasi dan memodenkan perniagaaan.   

 

2. Berapa lama tawaran daripada semua Rakan Kongsi ini diberikan? 
Tawaran Rakan Kongsi CIMB adalah sah sehingga 31 Disember 2024.

 

3. Berapa banyak tawaran Rakan Kongsi yang boleh digunakan oleh Pelanggan Perbankan PKS CIMB? 
Pelanggan Perbankan PKS CIMB boleh mendaftar untuk sebanyak mana tawaran yang diperlukan. Tiada had amaun penebusan yang ditetapkan untuk Pelanggan Perbankan PKS CIMB. 

Akan tetapi, setiap tawaran adalah tertakluk kepada Terma dan Syarat Rakan Kongsi tersebut.  

 

4. Jika saya pelanggan sedia ada Akaun Semasa Perniagaan/-i, adakah baki minimum yang diperlukan untuk menikmati Penyelesaian Rakan Kongsi? 
Tiada baki minimum diperlukan.

 

5. Berapa lama yang diperlukan untuk saya menerima Penyelesaian Rakan Kongsi CIMB?
Apabila anda menebus penyelesaian pilihan dengan rakan kongsi itu secara online, anda boleh terus menikmati penyelesaian tersebut! Jika anda menghadapi apa-apa kesulitan, sila hubungi kami di smepartners@cimb.com dan kami akan membantu menangani isu anda. 

 

6. Adakah caj tambahan dikenakan untuk menebus Penyelesaian Rakan Kongsi PKS?  
Tiada caj tambahan dikenakan untuk menebus mana-mana tawaran rakan kongsi kami. 

Ongoing Promotions

Apart from offers that CIMB is currently offering for CIMB SME Banking customers, we are also running a few campaigns  to encourage our customers to digitise their businesses at a more affordable price! If you’re interested, kindly click on the following links to find out more.

 

 1. Go Digital Campaign
  • First 100 customer to Subscribe for the Shopmatic Transaction/Subscription plan or subscribe to BusinessHR Trial package will enjoy an RM50 Lazada E-Voucher on us! Terms and Conditions Apply. 
  • For further information, please visit: www.cimb.com.my/shopmatic  or www.cimb.com.my/bizhr

Hubungi Kami

Jika anda mempunyai pertanyaan lain, sila hubungi kami secara emel di smepartners@cimb.com dan kami akan menjawab persoalan anda dalam masa 2 hari bekerja! 

Untuk Pertanyaan Lanjut