Anda Berada Di

  • Matlamat Perniagaan
  • Penyelesaian & Produk
  • Perbankan Digital
  • Promosi
  • Bantuan & Sokongan
  • Pautan Segera

Kempen

PROGRAM BANTUAN BAYARAN CIMB UNTUK PKS

Apabila moratorium berakhir, CIMB akan terus berusaha untuk menawarkan pertolongan menggunakan pendekatan yang lebih disasarkan di mana kami akan menghubungi pelanggan dari sektor yang paling terkesan untuk memberi sokongan dan terma penstrukturan semula jika perlu. 

 

Sekiranya anda memerlukan bantuan kewangan untuk meredakan aliran tunai perniagaan anda, rujuk pelbagai bantuan kami yang tertera di bawah. 

Bantuan untuk PKS

Program Bantuan Bayaran CIMB untuk PKS

Jika anda memerlukan bantuan dengan pembayaran pembiayaan sedia ada, CIMB di sini untuk membantu anda dengan penyelesaian pembayaran.

Pembiayaan PENJANA PKS

 

CIMB menawarkan pembiayaan modal kerja sehingga RM 500,000 kepada perniagaan yang terkesan dengan Covid-19.

Pakej-pakej Sokongan PKS 

Shopmatic - Kempen Go Digital

Ingin menambah hasil jualan dan meningkatkan perniagaan di kala krisis yang masih melanda? Terokai secara langsung, pengetahuan mendalam mengenai cara membina kedai dalam talian dalam masa 30 minit dengan Webinar Percuma kami.

Penyelesaian Rakan Kongsi PKS

Perkasakan perniagaan anda dengan rangkaian penyelesaian pakar rakan kongsi kami. Penyelesaian rakan kongsi eksklusif untuk mempertingkatkan perniagaan anda, dengan diskaun sehingga 50%.

Untuk Pertanyaan Lanjut

Untuk pelanggan PKS, sila klik pada pautan di bawah dan tinggalkan butiran anda. Kami akan menghubungi anda dalam tempoh 3 hari bekerja.

 

Untuk pelanggan bukan PKS dan korporat, sila hubungi Pengurus Perhubungan anda untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan pilihan pembiayaan.

SOALAN LAZIM

INFOGRAFIK

VIDEO

CIMB Payment Assistance Programme for SME
CIMB Payment Assistance Programme for SME

Program Bantuan Bayaran CIMB untuk PKS
Program Bantuan Bayaran CIMB untuk PKS