Anda Berada Di

 • Matlamat Hidup
 • Perbankan Seharian Anda
 • Perkhidmatan Digital
 • Promosi
 • Bantuan & Sokongan
 • Pautan Segera

Kempen Pulangan Tunai Pinjaman Cash Plus

Rancakkan hidup anda dengan Pulangan Tunai sehingga RM2,000!

Jangan lepaskan peluang!

Mohon Pinjaman Peribadi CIMB Cash Plus sekarang untuk membayar bil, kad kredit, perbelanjaan peribadi dan lain-lain lagi!

Ia hanya mengambil masa 10 minit untuk memohon secara dalam talian, dan anda boleh dapat wang tunai pada keesokan hari1!

 

Tempoh Kempen: 1 April 2023 sehingga 30 September 2023.

 

Luangkan masa kurang daripada 10 minit dengan borang ekspres kami!

Nota Penting

 

 1. “Wang tunai pada keesokan hari” merujuk kepada permohonan secara dalam talian melalui laman sesawang yang telah diluluskan dengan Akaun Simpanan/-i atau Akaun Semasa/-i sedia ada bersama CIMB.
 2. Kadar faedah tetap dari serendah 6.88% setahun adalah bersamaan dengan Kadar Faedah Efektif 10.65% setahun.
 3. “Kelulusan Pada Keesokan Hari” hanya untuk permohonan lengkap yang dihantar melalui laman sesawang CIMB, kecuali pada hujung minggu dan hari cuti am. Kelulusan muktamad tertakluk kepada budi bicara pihak Bank.
 4. Kempen ini hanya untuk permohonan layan diri sahaja. Kempen ini layak untuk pelanggan yang telah memohon dan berjaya memuat naik dokumen yang lengkap untuk Pinjaman Peribadi CIMB Cash Plus semasa Tempoh Kempen dengan menggunakan borang digital pada laman sesawang CIMB.
 5. Pulangan Tunai akan dikreditkan ke dalam Akaun Simpanan/-i atau Akaun Semasa/-i pelanggan selepas bayaran ansuran pertama dibuat pada atau menjelang tarikh perlu bayar.
 6. Para pemohon yang tidak mempunyai Akaun Simpanan/-i atau Akaun Semasa/-i dikehendaki untuk membuka Akaun Simpanan/-i atau Akaun Semasa/-i baharu sebelum pengkreditan dibuat.

Terma dan Syarat