Anda Berada Di

  • Matlamat Hidup
  • Perbankan Seharian Anda
  • Perkhidmatan Digital
  • Promosi
  • Bantuan & Sokongan
  • Pautan Segera

Kad Kredit CIMB Travel

Mempercepatkan perjalanan anda

Katakan Selamat Datang kepada Kad Perjalanan baharu anda!

 

 

Terima kasih di atas sokongan dan kesetiaan anda yang berterusan.

Dengan sukacitanya kami memperkenalkan Kad Kredit CIMB Travel baharu kepada anda.

Kad ini akan menggantikan Kad Kredit CIMB Enrich sedia ada anda.

 

 

Klik pada tab kad kredit di bawah untuk megetahui lebih lanjut

1Penebusan Mata Enrich sahaja. 2Penebusan Mata Enrich atau Mata / Miles / Avios syarikat penerbangan lain. Rujuk kepada tab ‘Penebusan Ganjaran’.

1Mata Bonus yang diperolehi adalah tertakluk kepada Terma dan Syarat Program Ganjaran Ahli. 2Tempoh sah dari 21 Oktober 2022 hingga 31 Disember 2023 - Tertakluk kepada Terma dan Syarat Kempen Mata Bonus CIMB Travel World Elite 8X. Selepas kempen, setiap RM1 perbelanjaan tempatan yang lain = 2 Mata Bonus. 3Tertakluk kepada Terma dan Syarat Kad Kredit CIMB Travel. 4Sah sehingga 31 Oktober 2023 dan tertakluk kepada Terma dan Syarat Kempen Mastercard. 5Tertakluk kepada Terma dan Syarat Insurans Kad Kredit CIMB Travel World Elite.

Terokai lebih banyak cara anda boleh menggunakan Mata Bonus anda

1Mata Bonus yang diperolehi adalah tertakluk kepada Terma dan Syarat Program Ganjaran Ahli. 2Tertakluk kepada Terma dan Syarat Kad Kredit CIMB Travel. 3Sah sehingga 31 Oktober 2023 dan tertakluk kepada Terma dan Syarat kempen Mastercard. 4Tertakluk kepada Terma dan Syarat Berjaya Sompo Insurance Berhad’s Air Flight Travel PA Insurance.

Terokai lebih banyak cara anda boleh menggunakan Mata Bonus anda

1Mata Bonus yang diperolehi adalah tertakluk kepada Terma dan Syarat Program Ganjaran Ahli. 2Tertakluk kepada Terma dan Syarat Kad Kredit CIMB Travel. 3Tertakluk kepada Terma dan Syarat Berjaya Sompo Insurance Berhad’s Air Flight Travel PA Insurance.

Terokai lebih banyak cara anda boleh menggunakan Mata Bonus anda