Anda Berada Di

  • Matlamat Hidup
  • Perbankan Seharian Anda
  • Perkhidmatan Digital
  • Promosi
  • Bantuan & Sokongan
  • Pautan Segera

Invest, Spin & Win Campaign

Berpeluang memenangi RM5,000 Rebat Tunai apabila anda melabur dalam e-Gold Investment Account (eGIA) melalui CIMB Clicks.

Melabur dalam eGIA melalui CIMB Clicks dan berpeluang memenangi sehingga
RM5,000 Rebat Tunai dan Apple AirPods. 

 

Melabur dalam emas dari serendah 1 gram melalui laman web CIMB Clicks dan putar roda "Invest,Spin & Win" dalam aplikasi CIMB Clicks untuk berpeluang memenangi hadiah menarik!

Catatan: Sila melabur menggunakan akaun Semasa/Simpanan konvensional anda.

Tempoh Promosi: 6 Ogos 2021 - 30 September 2021

Masih belum mendaftar CIMB Clicks?

Nota Penting

  1. Peserta Layak dikehendaki supaya bermain cabaran pada Aplikasi CIMB Clicks, yang bukan melalui laman web CIMB Clicks. Pelanggan yang baru menggunakan Aplikasi CIMB Clicks mesti berjaya memuat turun dan mengaktifkan Aplikasi CIMB Clicks 48 jam sebelum batas waktu kempen supaya layak menyertai kemenangan hadiah kempen.
  2. Setiap pelaburan min. sebanyak 1 gram memberi hak kepada peserta layak untuk satu penyertaan cabaran. Tiada had ke atas bilangan permainan cabaran untuk setiap peserta layak, kerana mereka akan menerima satu cabaran bagi setiap transaksi layak yang dilaksanakan. 

AMARAN: AKAUN PELABURAN e-EMAS (“eGIA”) BUKAN PRODUK YANG DILINDUNGI JUMLAH PRINSIPALNYA DAN BUKAN AKAUN YANG DIBERIKAN FAEDAH. PULANGAN TERHADAP eGIA BERGANTUNG KEPADA TURUN NAIK HARGA EMAS, PULANGAN TERHADAP PELABURAN EMAS ANDA ADALAH TIDAK PASTI DAN ANDA MENANGGUNG RISIKO TIDAK MEMPEROLEHI APA-APA PULANGAN DAN/ATAU KEMUNGKINAN MENANGGUNG KERUGIAN. ANDA DINASIHATKAN AGAR MEMBACA DAN MEMAHAMI KANDUNGAN PERJANJIAN AKAUN PELABURAN e-EMAS CIMB BANK DAN MEMBUKA eGIA BERDASARKAN PERTIMBANGAN ANDA SENDIRI DAN/ATAU NASIHAT BEBAS YANG DIPEROLEHI. PRODUK INI TIDAK DILINDUNGI OLEH PERBADANAN INSURANS DEPOSIT MALAYSIA.

 

Ahli PIDM.