Anda Berada Di

  • Matlamat Hidup
  • Perbankan Seharian Anda
  • Perkhidmatan Digital
  • Promosi
  • Bantuan & Sokongan
  • Pautan Segera

Promotions

Hadiah sehingga RM60,000 unit ASB menjadi rebutan bila anda melabur dalam dana ASB melalui CIMB Clicks!

 

Jangan lepaskan peluang untuk memenangi hadiah sehingga RM1,100 bila anda melabur dalam dana Amanah Saham Bumiputra (ASB) melalui CIMB Clicks! Disamping itu, TIADA yuran transaksi akan dicaj, tetapi untuk masa terhad sahaja!

 

Langkah-langkah mudah untuk memulakan pelaburan anda dalam dana ASB melalui CIMB Clicks!

 

 

Untuk Pengguna Desktop

Untuk Pengguna Web Mudah Alih

Nota Penting:

 

1. Kempen ini dianjurkan bersama oleh CIMB Bank dan Amanah Saham Nasional Berhad (ASNB).
 
2. Kempen ini akan berlangsung dari 1 April 2021 ke 30 Jun 2021.
 
3. Pengecualian yuran transaksi sepanjang tempoh kempen hanya tertakluk kepada semua dana-dana Amanah Saham Nasional Berhad (ASNB) yang terdapat dalam CIMB Clicks.
 
4. Transaksi layak untuk mendapatkan penyertaan kelayakan hanya tertakluk kepada dana Amanah Saham Bumiputra (ASB).
 
5. Hadiah-hadiah adalah dalam bentuk unit-unit ASB dan ia akan dikreditkan ke dalam dana ASB pemenang.
 
6. Peserta layak mesti melakukan mana-mana transaksi layak berkenaan dan melaksanakan kriteria kelayakan yang ditentukan dalam Klausa 6 dalam Terma dan Syarat untuk memperolehi penyertaan kelayakan bagi memenangi Hadiah.

 

Terma & Syarat:

 

PENAFIAN

PROSPEKTUS INDUK GANTIAN BERTARIKH 1 FEBRUARI 2020 DAN PROSPEKTUS ASN IMBANG (MIXED ASSET BALANCED) 3 GLOBAL BERTARIKH 16 SEPTEMBER 2020, (“PROSPEKTUS”), TELAH DIDAFTARKAN DENGAN SURUHANJAYA SEKURITI MALAYSIA (“SC”). SILA BACA DAN FAHAMI KANDUNGAN PROSPEKTUS TERSEBUT BERSAMA HALAMAN SERLAHAN PRODUK YANG TERDAPAT DI LAMAN SESAWANG (WWW.ASNB.COM.MY), CAWANGAN DAN EJEN ASNB. UNIT AKAN DITERBITKAN SETELAH PENERIMAAN BORANG PENDAFTARAN YANG MERUJUK DAN MENGIRINGI PROSPEKTUS TERSEBUT. SEBELUM MELABUR, SILA PERTIMBANGKAN RISIKO PELABURAN SERTA YURAN DAN CAJ YANG DIKENAKAN. HARGA UNIT DAN PENGAGIHAN PENDAPATAN, JIKA ADA, MUNGKIN TURUN DAN/ATAU NAIK. PRESTASI TABUNG MASA LALU BUKAN JAMINAN PRESTASI MASA HADAPAN. HADIAH- HADIAH YANG DITAWARKAN DALAM KEMPEN INI TIDAK BOLEH DIGUNAKAN SEBAGAI DORONGAN UNTUK MEMBUAT PELABURAN ASB. KEPUTUSAN PELABUR MESTILAH BERDASARKAN KEPADA PROFIL PULANGAN DAN RISIKO PELABURAN ASB TERSEBUT

 

IKLAN INI TIDAK DISEMAK OLEH SURUHANJAYA SEKURITI MALAYSIA.