Anda Berada Di

  • Matlamat Hidup
  • Perbankan Seharian Anda
  • Perkhidmatan Digital
  • Promosi
  • Bantuan & Sokongan
  • Pautan Segera

Kad Kredit CIMB Preferred Visa Infinite-i

Kad Kredit CIMB Preferred Visa Infinite-i Baharu

Mohon sekarang dan nikmati keistimewaan terpilih eksklusif ini!

Tempoh Kempen: 16 Disember 2021 - 28 Februari 2023

Terokai banyak lagi #CIMBDeals yang ditawarkan oleh

Kad Kredit CIMB Preferred Visa Infinite-i

Memperkenalkan OctoTravel CIMB

Laman web perjalanan yang berkait bank yang pertama di Malaysia

untuk semua kehandak pelancongan anda

Nota Penting

1. Klik sini untuk membaca Terma-Terma and Syarat-Syarat Kempen “Acquisition Kad Kredit CIMB Preferred Visa Infinite-i”.

 

2. Klik sini untuk membaca Terma-Terma dan Syarat-Syarat CIMB Preferred Visa Infinite-i dan Takaful Ikhlas General Berhad Group Personal Accident with Extension to Travel PA Takaful

 

3. Klik sini untuk membaca Terma-Terma dan Syarat-Syarat Program Ganjaran Ahli.

 

4. Untuk pelanggan CIMB Preferred dengan Kad Kredit CIMB Preferred Visa Infinite-i, Kad Kredit CIMB Preferred Visa Infinite dan Kad Debit CIMB Preferred Mastercard, akses dihadkan kepada 8X sehingga 28 Februari 2023. Untuk senarai penuh lounge lapangan terbang yang turut serta, klik sini.

 

5. Tertakluk kepada pelanggan CIMB Preferred yang memenuhi keperluan baki minimum Aset Di Bawah Pengurusan (“AUM”) yang ditetapkan dalam Terma & Syarat CIMB Preferred di www.cimbpreferred.com.my/tnc pada setiap masa sepanjang Tempoh Kempen.

 

6. Semua Tawaran dan apa-apa percanggahan yang timbul daripadanya akan tertakluk kepada Terma dan Syarat Peniaga yang Mengambil Bahagian (di laman promosi peniaga tersebut) dan Terma dan Syarat CIMB Bank yang tertera pada deals.cimb.com